Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Torek, 10. julij 2018

Od 25% do 30% popusta

Vsi nahrbtniki nad 30 litrov imajo do konca julija od 25 pa vse do 30% popusta.Izkoristite še zadnje priložnosti. Popusti veljajo za nahrbtnike iz zal...

Več

Kje nas najdete

ANNAPURNA d.o.o.
Ljubljana

031-001-027

capehorn@siol.net

http://www.k2-alpinist.si/si/


Pogoji uporabe spletne strani

Splošni pogoji uporabe spletne strani

To spletno stran je za vas pripravilo podjetje Annapurna d.o.o., Vrtača 9, 1000 Ljubljana in skrbnik spletnega mesta, podjetje Cloovis d.o.o. Podatki na tej spletni strani so bili pripravljeni natančno in skrbno, vendar kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Z obiskom te spletne strani vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani. 

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Trudili se bomo, da bodo podatki na spletni strani čim bolj ažurni, zanesljivi in kakovostni, vendar ne odgovarjamo za morebitne tiskarske napake in za zamude pri ažuriranju. Pridržujemo si pravico, da brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino (artikle, specifikacije, razpoložljivost, cene...) spletne strani. Barve lahko varirajo. Zalogo in možnost naročila preverite  na capehorn@siol.net .

Cene artiklov

Vse cene, navedene na tej spletni strani, so v evrih (EUR; €) in  vsebujejo 22% DDV,; lahko se kadarkoli spremenijo in niso obvezujoče, razen ob oddaji naročila.

Uporaba piškotkov

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov, ki mu omogoča sledenje vaše poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori kadar bodo piškotki poslani.

Osebni podatki/uporabniški podatki

Podatke, ki jih posredujete preko spletnih strani, bomo uporabili z namenom oblikovanja ponudbe storitev. V skladu z naravo takšnih informacij poskušamo po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim pravnim ali fizičnim osebam. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.

Spletna stran upošteva naravo interneta kot medija, preko katerega lahko posamezniki posredujejo povratne informacije ali druge podatke v zvezi s skrbnikovo spletno stranjo. Skrbnik spletnega mesta si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da bodo tako posredovani podatki in povratne informacije, če bodo primerne in uporabne, tudi upoštevane. Skrbnik spletnega mesta ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z vsakršnimi, s strani uporabnika posredovanimi podatki, in si pridržuje pravico, da kakršnekoli takšne podatke odstrani iz svojih baz brez obrazložitve ali predhodnega obvestila.

Obvestilo o avtorskih pravicah

Predstavitev in vsa vsebina te strani je naša last. Informacije, besedilo, slike, grafični material, ki jih vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršenkoli namen brez prejšnjega pisnega soglasja, razen za namene pregledovanja.

Logotipi

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke prikazane na tej strani, so last podjetja Annapurna d.o.o. ali tretje stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja podjetja ali tretje stranke, glede na posamezni primer, je prepovedana.

Povezave do drugih spletnih strani

 Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani, ki so povsem neodvisne od te spletne strani. Podjetje nikakor ne jamči za varnost, točnost, popolnost ali verodostojnost informacij na drugih spletnih straneh, na katere vodijo povezave s te spletne strani. Do takšnih spletnih strani dostopate na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Annapurna d.o.o. izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do uporabe spletne strani, za izgubo ali škodo, nastalo zaradi delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko spletne strani.

Posodabljanje splošnih pogojev uporabe

Splošni pogoji se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

 

Ljubljana, 01.03.2016


Novo v trgovini

NOSILA ZA NOŠENJE OTROK - IZPOSOJA

NOVO!
Izposoja otroških nosil Deuter Kid Comfort II.
Možen le osebni prevzem....

Spletna cena: 10,00 €

Black diamond Padded GEAR SLING

Zanka za opremo.Popust: -50,00%
Spletna cena: 9,97 €

Izdelki v akciji

FUTURA 26SL - ženski nahrbtnik


Primeren je tako za dnevna potepanja po gorah kot za kolesarjenje ali pa urbano rabo.
Naramnice nahrbtnika so dobro podložene, prilagodljive in...

Popust: -20,00%
Spletna cena: 95,96 €

DEUTER FUTURA PRO

Futura pro je z novim letom dobila novo podobo. Futura nahrbtniki postajajo še boljši, še lažji, ohranjajo mrežasto hrbtišče, ki pa je v novi podobi....

Popust: -29,00%
Spletna cena: 120,66 €

DEUTER NAHRBTNIK GRÖDEN

Ste za klasiko?To vam ponujata nahrbtnik GRÖDEN , čigar začetki segajo vse v leto 1984 in tako spominjajo na dobre stare čase.
GRÖDEN ima dva velik...

Popust: -30,00%
Spletna cena: 69,97 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica